Økonomihuset, fremtidens regnskapsbyrå?

I midten av mai samlet vår bransjeforening, Regnskap Norge, i overkant av 200 teknologientusiastiske bransjekollegaer på Vika kino i Oslo. Der ble en hel dag dedikert til utvikling, innovasjon, teknologi og fremtiden i bransjen.

I Økonomihuset er vi stolt av at vi bruker tid og krefter på å ruste oss for fremtiden, det tror vi kommer både oss og våre kunder til gode. Dette hadde Regnskap Norge plukket opp og dermed invitert vår forretningsutvikler, Charlotte, til å snakke om innovasjon og forretningsutvikling. Vi er glad i å dele, så Charlotte inntok scenen og fortalte om hvordan hun jobber, hva hun tror om fremtiden og hvilke lærdom vi har tatt fra tidligere prosjekter.

Charlotte er ikke redd for å dele med konkurrentene, tvert i mot tror hun at det vil drive bransjen fremover til gode for både byråene og kundene.

 

Det er mye som engasjerer meg, men regnskapsbransjen og fremtiden troner nok høyt på toppen. Sammen kan vi få til så utrolig mye mer enn det jeg og Økonomihuset kan få til alene.

 

Hennes tips for å lykkes med utvikling og innovasjon er enkle og kan være nyttig for illsjeler i alle bransjer:

  1. Vær nysgjerrig, utforsk og lær 
  2. Ikke vent på “de andre” 
  3. Våg å satse, våg å feile 

 

Det går ikke an å si det nok ganger; du må feile for å lykkes. Så det er bare å prøve!

 

Vil du ha hjelp av Charlotte til utvikling av din bedrift? Hennes kontaktinfo finner du her.

Snakke økonomi,
eller snakke minst mulig økonomi?

Vi finner sammen løsningen som passer inn i din hverdag.

Bli kontaktet

Nina Jahnsen

Daglig leder

Statsautorisert regnskapsfører

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter