Huset, menneskene og historien

Lang erfaring, tverrfaglig gjeng med hjerte for mennesker

en samtale mellom en kvinne med blondt hår og en mann i dress.

Lange tradisjoner, moderne løsninger

Økonomihuset er bygget på lange tradisjoner som regnskapsfører og rådgiver for små og mellomstore bedrifter.

Med 41 fantastiske mennesker i teamet, deriblant 19 som er statsautoriserte regnskapsførere og en revisor, går vi inn for å gjøre hverdagen enklere for våre kunder. Vi er lidenskapelig opptatt av å jakte på nye, smarte teknologiske løsninger som kan forenkle hverdagen for våre kollegaer og kunder.

Vi ønsker å være mer enn bare en regnskapsleverandør – vi er her for å være en engasjert samarbeidspartner. Fleksible samarbeidsløsninger er vårt kjennetegn, skreddersydd for en rekke ulike bedrifter. Vår målsetning er å bevare verdien av kundens kompetanse og innsats, samtidig som vi tilfører verdifull støtte til drift.

Regnskapsfører bergen. Regnskapskontor bergen.

Ivrig

Vi skal alltid være oppdatert og nysgjerrig, både på egne vegne og for kundene våre.

Trygg

Vi skal være grundig, imøtekommende og pålitelige i tilnærming for å skape et trygt og tillitsfullt miljø for både ansatte og kunder.

Fleksibel

Vi skal være tilpasningsdyktig og smidig og se på en hver utfordring som en mulighet for å sikre de beste og mest skreddersydde løsningene.

Menneskene betyr alt

Uten den fantastiske gjengen vår ville ikke vi, eller teknologien, være der vi er i dag. Deres innsats, engasjement og smittende entusiasme er grunnlaget for vår suksess. Vi setter pris på hver eneste person og vet at det er de som gjør forskjellen i hverdagen vår!

Norges mest menneskefokuserte regnskapsbyrå

Økonomihuset er din ivrige og trygge sparringspartner innen økonomi, rågivning og forretningsdrift. Vi er fleksible mennesker som ønsker å finne de beste løsningene for våre kunder.

Din ivrige, trygge og fleksible sparringpartner

Vi finner sammen løsningen som passer inn i din hverdag.

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter