Alt innen regnskap, fra smått til stort

Outsource hele eller hjelp til deler av økonomifunksjonen?

Regnskapsfører bergen. Regnskapskontor bergen.

Konsentrer deg om din kjerne. Vi tar oss av resten.

Våre regnskapsløsninger er en totalpakke som dekker hele økonomifunksjonen i bedriften. Om du trenger hjelp med alt, eller litt – vi er her for deg!

Tjenester

Også kalt «bokføring». Vi kan bistå med bokføring i ønskede intervaller for å ha regnskapet ajour. Et løpende oppdatert regnskap kan være et godt styringsverktøy.

Ikke helt kontroll på regnskapet? Eller ønsker du at noen kan gå over regnskapet ditt for å sikre at alt er helt korrekt? Her hjelper våre regnskapsførere deg!

Vi tar hånd om årsregnskapet, slik at du enklere kan fokusere på din kjernevirksomhet. Enkelt, effektivt og alltid i tråd med gjeldende regler.

Frigjør tid og ressurser! Sett av deler eller hele økonomifunksjonen til oss – slik at du kan fokusere på ditt.

Statsautoriserte regnskapsførere

Våre erfarne og kompetente statsautoriserte regnskapsførere står klare til å gi deg profesjonell assistanse med hensyn til din økonomi. La oss ta hånd om regnskapsoppgavene, slik at du kan fokusere på det du gjør best – å drive din virksomhet.

Snakke økonomi,
eller snakke minst mulig økonomi?

Vi finner sammen løsningen som passer inn i din hverdag.

Bli kontaktet

Nina Jahnsen

Daglig leder

Statsautorisert regnskapsfører

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter