logo til "powerOffice Go"

Premium Partner

Vi har valgt å bli best i det beste systemet. Det gir både våre ansatte og kunder trygghet.

Det riktige regnskapssystemet

Vi har spesialisert oss på systemet, oppsett og effektive løsninger. Vi har spesielt god kompetanse på integrasjonsmuligheter og sømløs flyt mellom fagsystemer og regnskap.

Support i PowerOffice GO

I tillegg til regnskapstjenester tilbyr vi også både regnskapsfaglig og systemteknisk support til kunder som fører regnskapet sitt selv i GO.

Fremtidens regnskapssystem

Alt samlet på ett sted! Og med oss bruker du det så mye du vil, eller så lite du vil – på en trygg måte.

Alltid oversikt over det viktigste. Ha kontroll på bunnlinje og topplinje og styr økonomien bedre med sanntidsoversikt over nøkkeltall.

Nå er det slutt på manglende bilag og manuelle betalinger. Gjør alt i ett system, dropp nettbanken.

Bruk mindre tid på å flytte penger med et effektivt system for fakturering, betaling og lønn. Bruk mer tid på å tjene dem.

Økonomi er viktig for alle, men alle er ikke like opptatt av økonomi. Få bedriften til å trekke sammen. Gode rutiner er enklere med et smidig system som setter mennesker først.

PowerOffice effektiviserer samarbeidet mellom bedrift og regnskapsfører. Send meldinger direkte i PowerOffice, med link til området som trenger avklaring. Slik sparer du tid og alle samtaler samles på ett sted.

Spar tid med en økonomiplattform optimalisert for ditt behov. Knytt sammen det du trenger for å få jobben gjort.

Tilpass PowerOffice til bedriftens behov fortløpende. Ingen etableringsgebyr, ingen bindingstid. Leter du etter skjulte kostnader? Det finner du ikke hos oss. Se priser på PowerOffice.no

skjermbilde av dashbordet til "PowerOffice"

Snakke system,
eller snakke minst mulig system?

Vi finner sammen løsningen som passer inn i din hverdag.

Bli kontaktet

Charlotte H. Søvik

Forretningsutvikler

Statsautorisert regnskapsfører

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter