Gjør deg klar for en helt ny regnskapsopplevelse! Poweroffice GO er et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. 

Du får tilgang til alle viktige opplysninger med et par tastetrykk, hvor som helst og når som helst. Regnskapet kan ses fra alle enheter med internett tilgang, og du godkjenner raskt bilag og betalinger fra mobilen din. Vil du vite mer om fremtidens regnskapsystem? Trykk deg inn på poweroffice sin nettside. 

Økonomihuset er Poweroffice GO sin eneste premiumpartner i Bergen, det betyr at vi har spesialisert oss på systemet, oppsett og effektive løsninger. Vi har spesielt god kompetanse på integrasjonsmuligheter og sømløs flyt mellom fagsystemer og regnskap. I tillegg til regnskapstjenester tilbyr vi også både regnskapsfaglig og systemteknisk support til kunder som fører regnskapet sitt selv i GO. 

Drømmer du om et papirløst, digitalt og forståelig regnskapsprogram? Vi gir deg 30 dager gratis tilgang til poweroffice, ta kontakt så hjelper vi deg i gang! 

 

Var dette nyttig? Lik oss på facebook!

Få siste nytt fra Økonomihuset

Motta siste nytt fra oss rett i din e-postinnboks.