Poweroffice GO premium partner

Som 1 av 11 byråer kan Økonomihuset stolt kalle seg for Poweroffice GO premium partner. 

"Da vi skulle velge nytt regnskapssystem i 2018 var det ingen andre som kunne måle seg med Poweroffice. Valget ble enkelt, og vi så umiddelbart at systemet kunne komme både ansatte og kunder tilgode."  - Nina Jahnsen, daglig leder i Økonomihuset 

Etter 2018 har utviklingskurven til systemet vært bratt og vi mener fortsatt at GO er det beste produktet på markedet for små og mellomstore bedrifter. Det nytter likevel ikke å velge toppmodellen hvis man ikke klarer å bruke den, derfor har vi hele veien jobbet med å styrke kompetansen på systemet og alle mulighetene som finnes. Dette har gitt resultater, og vi kan nå kalle oss for spesialister på effektiv bruk av Poweroffice GO.

Vi har spesielt lagt vekt på automatisering og integrasjonsmuligheter. Selvom GO i seg selv er et veldig godt produkt ligger kanskje den største styrken i det gjennomtenkte og åpene API'et, som gjør at nesten alle andre skybaserte løsninger og fagsystemer kan snakke med GO. Dette gjør det mulig for oss å skreddersy løsninger som fungerer for kunder i alle bransjer.

I dag tilbyr vi en rekke tjenester i forbindelse med Poweroffice, blant annet regnskapstjenester, teknisk support, systemoppsett og rådgivning rundt integrasjonen. Det er bredden i både kunder og tjenester som gjør Økonomihuset til en sterk partner for Poweroffice, vi kan dermed hjelpe de fleste med det meste. 

Har du lyst å prøve Poweroffice? Vi gir deg 30 dager gratis og uforpliktende tilgang! Fyll ut skjemaet her, så tar vi kontakt. 

 

 

 

 

Var dette nyttig? Lik oss på facebook!

Få siste nytt fra Økonomihuset

Motta siste nytt fra oss rett i din e-postinnboks.