Økonomihuset styrker sin posisjon på Askøy med oppkjøp av BM regnskap AS. Avtalen trådte i kraft fra 01. oktober, og de dyktige medarbeiderne fra BM flytter nå inn i Økonomihusets kontorer ved Kleppestø senter.

 

BM regnskap er en solid lokal aktør og oppkjøpet vil gi gode synergieffekter på kompetanse og fremtidig utvikling i Økonomihuset. Transaksjonen sørger for at Økonomihuset fortsetter å vokse som en fremoverlent og engasjert samarbeidspartner som nå er i stand til å hjelpe enda flere kunder med sunn forretningsdrift og utvikling. 

 

Økonomihuset er et uavhengig byrå som nå består av 27 medarbeidere, hvorav 19 er autoriserte regnskapsførere. Vi har en faglig sterk stab, og jeg er veldig fornøyd med sammensetningen av medarbeidere hos oss i dag, sier Nina Jahnsen, daglig leder i Økonomihuset.  Vi skal fortsette vårt fokus på kvalitet, effektive digitale løsninger og god ledelsesstøtte til våre kunder. Vi er i stadig utvikling og med gode folk på laget kan vi tilby solid bistand til eksisterende og nye kunder.

 

                 

 Bente, tidligere daglig leder i BM regnskap, gleder seg over å bli en del av Økonomihuset og ser frem til reisen videre!

 

Liker du Økonomihuset?

Få siste nytt fra Økonomihuset

Motta siste nytt fra oss rett i din e-postinnboks.